Over Voorneveld Makelaars

Wie is Erwin Voorneveld?

Voorneveld Makelaars is een kleinschalig makelaarskantoor in Hilversum. Groot in korte lijnen en persoonlijke aandacht.

Méér dan de standaard makelaar; eerlijk, direct, commercieel en realistisch. Bij ons heb je altijd dezelfde contactpersoon. Elke werkdag bereikbaar. Erwin Voorneveld neemt de tijd voor je. Hij haalt het beste uit je huis.

Voor wie werken wij?
Al meer dan 30 jaar bemiddelen wij voor verkopers, kopers en verhuurders.
Wij werken in het Gooi en het Eemland, voornamelijk in Hilversum, Eemnes en Wijdemeren.

Muriel Kessels, mijn assistente, is onmisbaar voor een vlotte en efficiënte gang van zaken op het kantoor.

Erwin Voorneveld is beëdigd makelaar / taxateur en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM. Woningtaxaties laten wij valideren door het NWWI.

Erwin Voorneveld
"Ik ben in 1967 in Hilversum geboren, opgegroeid in een Hilversums ondernemersgezin en woon sinds 1998 in Eemnes. In het jaar 2000 ben ik op de hoek van de Gijsbrecht en de Oude Loosdrechtseweg begonnen met mijn makelaarskantoor. Voordat ik daar begon heb ik ervaring opgedaan bij drie makelaarskantoren in Hilversum, Huizen en Bilthoven.

Vanaf 2019 werk ik vanuit mijn "nieuwe" kantoor aan de Gijbrecht van Amstelstraat 261.
In 1991 heb ik een rechtenstudie afgerond. Een jaar later ben in ik de makelaardij in Hilversum gaan werken. Een mooi en boeiend vakgebied. Het interessante van makelaar zijn is dat mensen en onroerend goed altijd in beweging blijven.

Regelmatig komt m'n rechtenstudie in het werk van pas. Bijvoorbeeld in conflictsituaties: (echt)scheiding, bij het ontbinden van een koopovereenkomst, huurperikelen of bij erfenissen.  Misschien ben ik daardoor soms ook iets meer dan een standaard makelaar.

Natuurlijk ben ik niet altíjd aan het werk.

Ik vind het lekker om buiten in beweging te zijn. Zeilen, mountainbiken, conditietraining, skeeleren en schaatsen. Dat doe ik regelmatig in de prachtige omgeving van Gooi en Eemland!"

mr Erwin Voorneveld, lid NVM
Beëdigd makelaar en taxateur og, RMT
Heeft iets je aandacht getrokken?

Neem dan contact met ons op.

Inloggen bij move.nl