Mijn favorieten

Ons kantoor

 

Uw makelaar in het Gooi

Natuurlijk: de juiste prijs voor een woning, de bouwkundige staat en de locatie zijn wezenlijke onderdelen van de beslissing om dat ene huis juist wel of niet te willen kopen. Maar onbewust speelt de emotie misschien wel de grootste rol."Een makelaar handelt niet alleen in stenen; hij luistert en handelt met mensen."
 


Mensenmens met zakelijke instinct

Erwin Voorneveld is een mensenmens. Hij voelt mensen goed aan, heeft inlevingsvermogen en kan goed luisteren naar de wensen en ideeën van zijn klanten. Maar daar waar de klant zich uiteindelijk misschien teveel laat leiden door emotie, houdt hij zicht op de zakelijke kant van het verkopen of kopen van een huis.

 

Kent ‘t Gooi

Erwin is geboren en getogen in het Gooi. Jaren geleden, na een studie Rechten, is hij de makelaardij ingestapt. Inmiddels is zijn kantoor ‘Voorneveld Makelaars’ alweer meer dan 15 jaar gevestigd aan de Gijsbrecht van Amstelstraat. In al die jaren heeft hij een groot en vertrouwd netwerk opgebouwd, in en rond Hilversum.Zeilen is een passie

Maar niet alles draait om stenen. Water is een hele grote passie. ’s Zomers wordt er in de weekenden volop gezeild. Zodra het daarvoor te koud is, worden de schaatsen uit het vet gehaald en de weerberichten gecheckt op naderende vorstperiodes. En als die niet komen, worden er iedere week rondjes gedraaid op de schaatsbaan.

Voorneveld Makelaars

Kantoor Vestiging Voorneveld Makelaars

Adresgegevens

Gijsbrecht van Amstelstraat 261
1215 CL Hilversum