Mijn favorieten

Ons kantoor

Wie is Voorneveld Makelaars?
Voorneveld Makelaars is een kleinschalig makelaarskantoor in Hilversum dat groot is in korte lijnen en persoonlijke aandacht.
Méér dan de standaard Gooise makelaar; eerlijk, direct en realistisch. U heeft altijd dezelfde vertrouwde contactpersoon die u elke werkdag kunt bereiken en die de tijd voor u neemt. Wij halen het beste uit uw huis!

Voor wie werken wij?
Al bijna 30 jaar bemiddelen wij voor verkopers en kopers. In alle prijsklassen. Van appartement tot vrijstaand huis. Met deze schat aan ervaring zijn wij u graag van dienst! Duizenden verkopers, kopers en verhuurders gingen u voor.
Wij werken in het Gooi, voornamelijk in Hilversum en Wijdemeren, Loosdrecht, Kortenhoef, ‘s-Graveland, Nederhorst den Berg, Laren en Eemnes.
Voorneveld Makelaars is beëdigd makelaar / taxateur en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM.

Over Erwin Voorneveld
In mijn werk kom ik mensen tegen in een veranderende situatie: ze gaan samenwonen, uit elkaar of trouwen óf ze willen groter wonen omdat ze gezinsuitbreiding krijgen. 60-plussers zoeken juist een kleiner huis en gaan op zoek naar een appartement.
Al jaren mag ik deze mensen begeleiden. Ik doe dat met veel plezier en vind het prettig om de tijd te nemen voor mijn klanten.
Want een huis kopen of verkopen doe je niet dagelijks!

Ik ben niet de ‘standaard’ Gooise makelaar, maar werk uiteraard met alle moderne technische mogelijkheden. Zo vinden onze klanten belangrijke informatie terug op ons digitale platform, zodat ze alles snel bij de hand hebben. Persoonlijke aandacht en eerlijkheid vind ik echt belangrijk. Is een woonwens niet haalbaar, dan zeg ik dat ook. Ik blijf altijd realistisch.
Mensen moeten op me kunnen vertrouwen.

Ik heb een juridische achtergrond. Onder meer in conflictsituaties komt die juridische kennis goed van pas: bijvoorbeeld bij het ontbinden van een koopovereenkomst, huurders die niet betalen of bij erfenissen.
Mijn klanten profiteren van deze kennis en weten mij ook om deze redenen voor advies te vinden.

Natuurlijk ben ik niet altíjd aan het werk.
Ik vind het heerlijk om buiten in beweging te zijn. Zeilen, mountainbiken, conditietraining en skeeleren en schaatsen: dat doe ik graag in de prachtige omgeving van het Gooi!

 

 

Voorneveld Makelaars

Kantoor Vestiging Voorneveld Makelaars

Adresgegevens

Gijsbrecht van Amstelstraat 261
1215 CL Hilversum