Mijn favorieten

Verhuur

 

Betrouwbaar verhuren

Voorneveld Makelaars verhuurt uw woning in Hilversum en omgeving.

 


Onze opdrachtgevers zijn verdeeld in de volgende groepen:

- Verhuur voor particuliere beleggers
- Verhuur wegens vertrek naar het buitenland
- Verhuur van woningen die te koop en leeg staanParticuliere beleggers

Voorneveld Makelaars heeft ruime ervaring op het gebied van het verhuren van woningen voor particuliere beleggers.Uw woning zelf verhuren of Voorneveld Makelaars uw woning laten verhuren?

De verhuur van uw woning uit handen geven kan een hoop ‘rompslomp’ schelen. Het juiste kanaal om uw woning aan te bieden, via de funda website de juiste huurkandidaat selecteren, screenen, huurcontracten opstellen, incasseren van borg en huur. Zaken die Voorneveld makelaars, graag en goed voor uw regelt.

Naast het selecteren van potentiële huurkandidaten voeren wij ook het nodige administratieve en juridische werk uit. Vanaf het tekenen van contracten tot het incasseren borg en de huur.

Mocht u meer over onze dienstverlening op dit gebied willen weten, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.Leegstandswet

Er bestaat de mogelijkheid om uw woning met een vergunning van de gemeente onder de regels van de Leegstandswet, veilig, tijdelijk te verhuren, zonder dat de huurders huurbescherming genieten. Wij kunnen u hierbij adviseren en begeleiden.
Wilt u meer gedetailleerde informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.