Mijn favorieten

Aankoop

U wilt een huis kopen
Van huurwoning naar eerste koopwoning, van appartement naar eengezinswoning, van middenwoning naar een hoekhuis, van villa naar appartement … Op diverse momenten in het leven gaan mensen op ‘huizenjacht’. Omdat u groter wilt wonen. Of juist kleiner. Als u aan het rondkijken bent, waar moet u dan op letten? En als u een huis op het oog heeft, wat vraagt dan speciale aandacht tijdens de bezichtiging? Hoe zit het met de technische staat en met juridische zaken? En wat is een reëel bod voor de woning? Als aankoopmakelaar begeleiden wij u in het gehele proces. Stap voor stap. Zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Uw investering voor het advies verdient zich hiermee ruim terug.Wat doet een aankoopmakelaar voor u?
Als u op zoek bent naar een woning, krijgt u te maken met specialistische zaken. Bijvoorbeeld een bouwkundige keuring, milieutechnische vragen, bestemmingsplannen, de koopakte, taxatie, financiering en verzekering en de notariële overdracht. Een aankoopmakelaar biedt daarbij uitkomst. Het is ons doel om te zorgen dat u voor een zo laag mogelijke reële prijs en onder de beste voorwaarden een woning koopt.

Zo vindt u uw droomwoning

 
 • Een goede aankoop begint bij de inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. Daarom gaan we altijd eerst met u in gesprek.
 • Aan de hand van uw woonwensen komen we tot een zoekprofiel. Waar wilt u wonen, wat voor type woning zoekt u en van welk bouwjaar, hoeveel kamers heeft u nodig, wilt u een tuin of liever een dakterras of balkon? Hoe meer we van u weten, hoe beter we kunnen zoeken.
 • Uw zoekprofiel toetsen we aan het woningaanbod dat wij binnenkrijgen. Zit daar iets voor u tussen, dan hoort u meteen van ons.
 • Wilt u een huis bekijken? Dan maken we een afspraak voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging kijkt u rond of de sfeer u aanspreekt en of de woning goed voelt. Wij kijken intussen naar heel andere dingen: bijvoorbeeld de technische details en de staat van onderhoud van het pand. Na de bezichtiging zetten we samen met u de voors en tegens van de woning op een rij.
 • Als u na de bezichtiging nog steeds blij wordt van de woning, gaan wij voor u de onderhandelingen in. Ook adviseren we u eigenlijk altijd om de woning bouwkundig te laten keuren.
 • En dan is het zover: u heeft een bod gedaan en het bod is akkoord. Er is onderhandeld en we zijn het eens geworden. U heeft een woning gekocht!

Dit zijn de stappen ná akkoord

 
 • Na de mondelinge overeenkomst volgt het officiële gedeelte: er wordt een koopakte opgesteld. Wij controleren deze akte en gaan na of alle gemaakte afspraken correct zijn weergegeven.
 • Samen met u nemen wij de koopakte door. Pas daarna volgt de ondertekening.
 • Tijdens de eindinspectie van de woning die u heeft gekocht zijn wij aanwezig. Voordat we naar de notaris gaan, nemen we de meterstanden op en kijken we samen of alles in orde is met de woning.
 • Ook bij de notariële overdracht, het transport, zijn wij erbij.
 • Zijn er na het transport problemen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring